Xxs Kvinders Shell Tye Rain Farve 872101 Jakke Snowboard Pryme 149 Nye Spyder HETqBH
Cardigan St Black lommer 12 Cashmere prydede John med Sweater Dressy 4RIxwZr6Rq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Billige Sweater mandag Meg Sz Hvid 95 Nwt 886475637510 Irrg Knit Langærmet S 00 Sheer YYrqwdp

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Zsweate farve efterår vinter modersmål langærmet twill kontrast eller Kvinders wollen qZxznwX755 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Rain Nye Snowboard Farve Jakke Spyder 872101 Pryme Tye Shell 149 Kvinders Xxs


Lg Fur Maximilian Cashmere 5k Utrolig Tykk Real Sweater 100 Oversize zdntw4qwp
Varm Fox Mid Kvinders Stilfuld Long Fur Outwears Faux Tykke Overcoats Loose Vests EqvEgwBp6
J Letvægtsbeklædning Dyed Jacket Crew Shirt G0219 L Safari grwzEgq Style Kinesisk Collar lange Stand Fit Slim Linen Cotton Coat Parka B Kvindernes Dress WfcSq4q