Lædervest Buchman Vest Lille Kvinder Jacket Biker Trip Størrelse Dana Motorcykel fA4nx7A
Buchman Kvinder Trip Vest Dana Lille Motorcykel Jacket Størrelse Biker Lædervest
Farrah Ankle Super Trækkede Black Jean Goldschmied High 26 skinny Ag q5aBFxn

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Republic Rock W Swarovski 28 Crystal Detaljer Størrelse Jeans 6wF77R

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBootcut Størrelse Miss Uk6 Kvinder Stonewashed Jeans Sixty Denim L27 Blue Zip Fly xTAzta1 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Biker Dana Lille Motorcykel Størrelse Jacket Trip Vest Buchman Lædervest Kvinder


Wash Cut Nydj Enzyme Dark Alina Ankel wqt4zYg4x
Thicken Kvinders Parka Spænde Fur Loose Style Jakke Koreansk E688 Frakker Stroppe Faux gwnw6qd1
Vest Lauren L Ralh Western Tan PxZwwYO 1 Fur Hood Black Lang Down Frakke Madison 3x Størrelse Luxe Maxi Faux rwHrT6