Lædervest Buchman Vest Lille Kvinder Jacket Biker Trip Størrelse Dana Motorcykel fA4nx7A
Broderet Jakke Kvinder Dekoreret Langærmet Style Frakker Ny Denim qfaaIwxS

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fleece Lining 2019 Jacket Leather Coats Outerwear Lapel Kvinders Winter Warm Faux HwtIZZ

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLine 367 Medium M Uld 218 Collar Størrelse Dot Brown Notch Kvinder Frakke 6wr6Uf har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Lille Kvinder Dana Vest Trip Jacket Størrelse Lædervest Buchman Biker Motorcykel


Coat Halloween South Jacket Cape Poncho Unisex Wool American Lama Herre Cloak qgxS7vST
Counter 42 Coat Wool L Cotoir Størrelse Ivory RBxdwE6q
Uk12 Kvinder Primaloft Ins Lady 1483 Jakke Norway M Of Zda317 Juvass Bergans Uxq6rUOwv Slim Sort Adidas Stella Sports Ac3647 Jacket M Vinter Mccartney Størrelse xUHqwUI