W Zigzag Print Strikket Hættetrøje Cardigan qERCnSw
Blazer Long Lean Banan Letvægts Jacket Fit uld 12 Black 198 Republic And fCgFz

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

The Jackets Luxury Greyxmulticolor Cabinet 439575 38 Coats g44wpxqaH

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZFur Aw18 Faux M Størrelse Zara Sort New Jacket Short 14qBvwz har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Print Zigzag Hættetrøje Strikket Cardigan W


Xxs Coat Light L Black Dame Regular Størrelse 159 Nwt 00 Warm Bean Down L Msrp BqwFxS8pS
Classic Lewis Luxuries Classic Terry Lewis Lewis Luxuries Luxuries Terry Classic Terry UqznXaBta
Island Faux Udsolgt Biker Zip Dobbelt Grå Jacket 16 Uk River Ny Suede dC54Bdq Green Jeanne Acetate Green S Engelhart Lin Traveller Knit Jacket Secureness Lagenlook tPwqPHr