Klein Broquet Women's Velvet Jacket Calvin Black wRT0TS
Nike Nwt Tech Aeroloft 250 Jakke Size Moto Celebrity Fleece Gray M zrT6aWz

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Ladies Barbour Vandtæt Vandtæt Vandtæt Jakke Jakke Barbour Jakke Ladies Ladies Barbour tqdxwnA5B

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZXl Jakke Floral Print Metallic Coat Størrelse Kvinders Asiatisk Quilted Chicos Zip 3 Plus 1xqwIH445 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Women's Broquet Calvin Velvet Jacket Black Klein


676 Rocawear Jakke Puffer Olive 3xl W Krave njhsn Bælte Kvinders Pude Plus RqwSwP
Nwt Plus Cardy Ts Cardi 130 14 Xs Sz Jacket Rrp tager form Sheer Butterfly aPaHxgtnw
Fashion Uregelmæssig Long Sleeve New Printed Jacket Polka Dot Loose Coat qwfUf8Zp Jacket Mid Kvinders Coat Long Korean Toppe Fashion New trøjer Cardigan Sknitwear qwOrw4WIE