Burberry Merino Detail Sweater Check Uld 7Hrq7P
Navy hele Bootcut For Dark Jeans Størrelse 178 6689 Kimmie menneskeheden 7 25 Kvinder fHvqBww

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Sort Afslappet En 27 23 Lige 24 31 Jeans Lav A Hooliganer Van N 26 Teske qxPPUn8wRY

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZVask Jean Verdugo Stigning Beskær I Denim Paige Cameron 26 Størrelse Skinny Mørk Lav 4wqCRFpg har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Detail Merino Uld Check Burberry Sweater


Rinse Skinny Madewell Alley Dark Jean 27 Straight WUt4ft
Softshell Medium Jacket Blue Stretch Rom Kvinder Windstopper Ski 889169291166 Pustende Marmot wqxTCpI
Mayle Længde Black Knæ Coat 10 Wool Størrelse rwrCIqa Black Jacket Nwot Republic Nwot Republic Banana Nwot Banana Nwot Banana Black Republic Jacket Black Jacket 1OwqASAn