Burberry Merino Detail Sweater Check Uld 7Hrq7P
50411 Rn Dobbelt Breast Frakke Jessica Medium Kvinder Simpson Brun Vinter Størrelse Efterår qw6vPw8

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Polka Small Rain Jacket Cream Black Størrelse Petite Dot International Concepts Inc zEq7wTR

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZWindstopper Uk10 Wear S Bodywarmer Gilet Soft Vba279 Running Kvinder Shell Gore AzwpqzX har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Merino Sweater Check Uld Burberry Detail


Double breasted Overcoat Coat uld Kvinders Winter Studerende Fashion Casual Lapel tIww7Rq
Dametøj Lambskin Læderjakke Coat Real Motorcycle Biker HErqHw
Eyelet Nwt var Front Blush Muffe Jacket 498 Tie Peach Johnny Størrelse S 4 3 Pink qaWgUwnEPx Forår Jakke Hvid Broderi Chic Blonder Blomst Kvinders Temperament Blomster Frakke vgvrx