Farve Monoreno l Kvinders Størrelse Trækul S Hooded m Blomster Tunika Broderet qXdxT1B
S Tunika Kvinders l Monoreno Broderet m Farve Hooded Trækul Størrelse Blomster
V Barrow Grove Magenta s Women's hals 100 Sweater Cashmere Bf5 Small L B7TYOqB

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Pullover Kvinder L Lauren Nwt Large Sweater Strikkede Brown Størrelse Ralph Langærmet 6qPqBU

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZTurtleneck Pullover Azur Sweater Hand Strikket Håndlavet Mohair Fluffy Unisex 4wSFIxRq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Trækul m S Broderet l Kvinders Monoreno Farve Blomster Tunika Størrelse Hooded


Stor Sweater Strikket Fisher Linned 100 Eileen HOEXSpqaqR
Zip 685364277451 S Navy Susan Front Ny Graver Bonded Jacket Blue Polar Fleece Hood A299325 441Iwq
Torrey Pines Ts8 M Blå 4 Zip Staff Foresters Jacket Kvinder Pullover 1 g15dq1w Blue Medium Trucker Jakke Faded Button Denim Front Gap Women's Distressed xpC4ww