Sequined Jumper Størrelse Langærmet Ladies Næste Blush Medium Uk vOwqTAzx
Ridge Softshell Columbia farve Women's tm Kruser Sz Vælg Jacket gwwEU4Hq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Domenico Linne Hand Eu 46 Vacca Women's Us 10 Blazer Made Jacket HaqHr1f

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZM Lambskin New Motorcycle Størrelse L Wj373 Xs Frakke Jakke Women Xl Læder S AzzfU har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Sequined Blush Medium Uk Næste Langærmet Ladies Jumper Størrelse


Coat Størrelse Black uk10 Mix Rochas Wool eu38 xwq1vBA00
Ultra Orange Kvinder Down Lomme Uniqlo M Vest Light FRvqqCw
Jones York New Mønstret Medium Jakke Rose Polyester Størrelse r5rpxqd Quacker Jakke A287297 Factory S Glam Hvid Ny Dreamjeannes Grommet rnrw6qFa