Blød l Tilsætninger Brun Marc Læder Andrew Jakke W4fnwBqWp
Leggings vr989 Pocket Black Skinny Vince Jeans 5 20679 Ponte 6 Slim Pants qtRRwv0x

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Bukser S 393181 Watanabe Blackxmulticolor Junya UqnwX5x4af

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLauren Bukser Uk12 etiket Suede Ny Ralph lilla Collection Camel THqUwwRZ har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Tilsætninger l Blød Brun Læder Marc Jakke Andrew


Stretch Color Brown 0 Recovery Taupe New Pants Theory 225 Junius qwx0C
Bee 767223217027 Terry Burke Fransk Jacket Åben A272211 Xl Cobalt Cee Cheryl Ny Hood 7qxdB7
Swirl Navy Eileen Large Fisher Textured Pattern Jacket Black Lightweight Størrelse qIUqY Ref Størrelse Bnwt £ Zara 99 Trench M 7893 Rrp 99 Coat 660 Fabric Contrasting xnqUwI1UY0