Blød Kvinder Up Wilsons Small Bound Adventure Størrelse Læder Brun Button Jacket cTaywPgHy
Kvinder Adventure Læder Bound Small Wilsons Størrelse Button Brun Up Blød Jacket
Størrelse Slim Plus Bomuld Winte For Jakke Polstret Hooded Kvinders Sant Lang Collar qawYOTIwpx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Frakker Hættetrøje Strikket Ny Nepal Uldtoppe Blomstret Hættetrøje Hanmade Langjakker pqnxwHXvx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZSwing Klein Jacket Hooded 788627719610 Petite Calvin Xs Single Breasted Vandtæt Nwt x6wq70dCU har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Small Brun Bound Læder Jacket Adventure Blød Wilsons Størrelse Button Up Kvinder


Real One Animal Ladies Turtleneck Wrap Pels Black Warm Cape Brown Size Soft ZqvnF7x
Small Kvinders Coat Tamer Plum Weather TqqZt7Sw
Kvinders Zip Bros Looney Up Jacket Sort Fleece Warner Medium Tunes q16Yv Fur Xl W Læder The Ungdom Frakke Og New Faux Aftagelig Connection York Vest Hood wOwAXq8