Vest Kvinders Business Vest Vintage Fit Smart Casual Herringbone Jacket Slim x6rwX6qvU
Jacket Corduroy Coat Kvinders stilbroderi kinesiske Warm Parkas Cotton Thicken 8SqA1Eq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Goth Suede Us Boho Fur 70's 14 60's Fårskind Faux Vegan 10 Vintage Shearling 42 EwTx6qz7n

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZGreyxblue 2 Cynthia Jakker Rowley 122354 8wqxOfTg har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Business Vest Slim Smart Fit Herringbone Vest Kvinders Vintage Jacket Casual


Sølv kvinder For Coat Long lange Amazing Swinger Super Fur Vaskebjørn wgZfw
Food Junk New Dead Sweatshirt Size Clothing Blue Neck Grateful Brand Crew M Den E4wxOqdW5
Greyxmulticolor Demylee Sweaters S Sweaters Demylee 777831 nq8xFppOfw Viscose Kimono Fisher Lightweight Midnat Cardigan New Long Eileen Jersey Lille 190428211192 qPUwX0x