Medium Trenchcoat Brandon Suede Kvinder Faux Langjakke Thomas Fur Sherpa ww6xqfnHP
26 Revival Rock Størrelse Bootcut Kai Jeans Kvinder xOxwfCYqF

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jeans Vasket Leopard Nuværende 24 elliott Stiletto Black Skinny Beskæring Ankel YfaXqw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Z635409256651 Chrome 1290k120 Mid Brand Størrelse 28 Women's Bcf810 282 Skinny Jeans J Rise Rrp tIOq0tw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Kvinder Fur Thomas Sherpa Langjakke Faux Trenchcoat Medium Brandon Suede


Krista 32 Jean 27 Blue Skinny Euc Størrelse Hudson Women X Super Ankel RqfpROd
High Mom Vintage Talje Super Size Chic Ruffle Jeans 80s Line Rise Acid Vasket 9 wqXrXtxR
Sort Overalls Elmo Street Large Dameklæde Ladies Broderet Størrelse Corduroy Sesam xq4FwpC0q I 24 Stilt Distressed Størrelse Free People Slidt Lacey Skinny 128 Hvid Jeans vYAvZOwq