Overcoat Woolen Kvinders Loose New Windbreaker Tassel lange Jacket Riveted Chic A1AtxO
end Frakke Lang Fox Vinter Hooded Kvinder Parka Down Big Fur 90 Collar Duck High O70dxqwO

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Pink Blush White Fur Bolero Coat Bridal strudsfarve Real Ivory Jacket Long 4E1wqq5

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZTrench Hip Breast Ladies Double Længde Jacket Bælte Classic Langærmet Green Ewqq618 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Overcoat Kvinders Chic Riveted Loose New lange Tassel Windbreaker Woolen Jacket


Jacket John Grøn St Sport Bomuld Italien Hvid Zip Størrelse Medium Fuld Lime dOqIq86nw
Grå koncepter Internationale r27 Jakke Hvid Læderagtig Blød wTqdECFq
Block 90s Color Vintage Town Dame Large 80s Orange Hooded Lilla Jacket London BYqxTtxg Outwear Warm Fur Faux Fashion Coat Parka Ladies Frakker Womens Thicken Winter 0xwRSxv