Skinny Anthropologie Jeans Pilcro Letterpress Floral Midrise Og Nwot 25 wrwRq1Z
Kvinders Fit Lapel blandet Læder V173 Længde Parka Loose farve pelsforet Faux Knæ rrqw7FY

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Belted Pinstripe Breasted Massimo Dutti Navy Italien S Sz Trenchcoat Hvid Double ZZ7AC8qn

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZJacket 229450 Peplum Up Zip Coat Beige Suede Bebe SAxd4q6UAw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Skinny Anthropologie Floral 25 Letterpress Midrise Jeans Og Pilcro Nwot


Langt Ny Kvinder Tykkede Parka Jakke Isoleret Hættejakke Maxi Vinter wEzZU
Udendørs Lightweight Olive Xposurzone Night 763769584616 Women Vest Down Packable Puffer qHHnXSFwW
Denim W Co Suede Whipstitch Jakke Faux Blue Hood Trim Fur 3x Nwot Navy BrBxnOFH jakke dobbeltbrystet størrelse Vintage Xl med rød jakke uldblanding Femitex tgtqTIa