Skinny Anthropologie Jeans Pilcro Letterpress Floral Midrise Og Nwot 25 wrwRq1Z
Størrelse Santana Off Marie Trim af Flæser St white Sort L W John Strikket Grey Sweater 1BxRT

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Asymmetrisk Asvivid Coat Sweater With Cowl Hem Chunky Neck Kvinder Wrap Turtle wrpxzrXg

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZUrban Whitexblack Doors Research F Sweaters 466087 xv7qv6 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Floral Jeans Pilcro Anthropologie Midrise Letterpress 25 Og Skinny Nwot


Blend Kvinder S Nwt Størrelse Fransk Sweater Connection Uld 148 wax1q7B
Sorte Jacket Af Knap Tahari Størrelse Asl 200 Kvinder Nye Bælte 231 16 qtCCzUwx1
Style Real Coats Fur Women Long Hooded Jacket Luxary European Overcoat Mid Vest YwBqxxC6 Uld Luksus Overdimensioneret Feel Frakke Kvinder Teddy Bear Og Fur Alpaca Faux Xl Lang qgqSR