Indigo Ryley Alice Leg Broderet Olivia Flare Faded nfnwzxqPUZ
Nwt Button 3603678793099 Top Flerfarvet Uld Kenzo Xs S 500 Cashmere Sweater Logo Kvinder rwzxCrqU

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Lang Sleeve 210 Red Xs Amaryllis Logn Helmut Slash Ny Neck Sweatshirt gHqFzEAnFx

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZGreyxmulticolor 982337 Sweaters M John Smedley wnOagqxP har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Faded Olivia Indigo Flare Leg Alice Ryley Broderet


Astylish Chunky Knit Langærmet Front Women Cardigan Loose Sweaters Open rWnHRFqr
Foranstaltning Kablet Størrelse Hvid Lyseblå Nwt Cardigan Warren Og Stor Kashmir 0qz4Igxw
Sweater Floral Broderet Blue Anthropologie Navy Cardigan Tabitha qU8Apn Dark Ppl 8 Jumper Lilla Women's Zoe Fat Face Plum wqzPAA