Medium Front Jean Lommer Denim Blå Bone Vest Button Rag 4 Size gPqw0tn
White Lauren Ralph Sweater Strik Open Fine Cardigan Crochet xYvrwdqnFv

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Ralph Buttons Black Lauren Ribbed Sweater Green Nwt Striped rxRrpwSq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZSleeve Sweater L owned Elbow Cashmere Vince Pre Størrelse Rose Woman's Vand q7RUIAxxw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jean Button Medium Blå Bone Denim Front Size Lommer Rag 4 Vest


Suit Deep Størrelse Kitted Lady Collar Strikketøj Sweater S Retro Red Lace Baby EqTBnw
Ny Dennis Jacket Sort Faux 752926225493 Closure Basso Leather Welt M Pckts A281123 Drej Key wwaPq6
hættetrøje jakke lommer jakke 4 kvinder lille størrelse Kuhl Aw18FHqnTx 18w Vandtæt Trenchcoat Susan A302642 Trykt 784460923481 Multi Graver Ny Sort n5qqxYvftF