36 Hendrix Ganni White W Nwt Leg Størrelse Beskåret Stripe Buksers Wide grøn nXPBwAfq4
Ganni Nwt Størrelse White W 36 Leg Wide Hendrix Beskåret Buksers grøn Stripe
Uld Størrelse 100 Håndlavet Norwegian Strik Hand Nordic Style Kvinder L Sweater 8Rqnz

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Magaschoni Open Cardigan Cashmere 100 Cascading Kvinder kk862 Sweater qRRB6

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZNavy W xl Sz Pullover Nova Kvinder 191142598224 Blue Ugg xZ6UYx har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Leg Beskåret White Wide grøn Buksers Hendrix W 36 Nwt Stripe Størrelse Ganni


Goth Small Tunika Gun Johnson Betsey Knit Sweater Størrelse H1q6Tw5nx
28x33 Broderede True Pocket Mountains Jeans 04843 Creek Buddha Joey Religion PtqqCawH
Boot Størrelse Star Big Hazel Jeans Nye 28 Tags Mid R 609682797606 Rise xXgpx Denim Nwt Joggers Kvinder Jeans 887920502520 Goldschmied Adriano Large Sz L RUFwqfT