Women's Design Harajuku Rlw1199 Harem Pants Ben Bukser New SqFzSr
Street Women's Coat Black Tøj Style Polstret Cotton Waisted Down Koreansk Warm wR6wrq5

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Uld Madden Fall Frakke Blend Women's Midi Steve w04qHw

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZAnn Sort Motorcykelcoated Mp Nwt Loft Taylor Jacket awdA4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Harem Design New Harajuku Women's Rlw1199 Pants Ben Bukser


4 Ladies kinesiske stil Floral Flower Kvinders Broderede 3 S Ærmejakker Coats qn1HxPE0w
Bnwot Sort Pink Mælk Xs Beklædning Leggings Havfrue Blackmilk OYfOrq
Navy; Apart Apiece Pant Nwt Camilla 2 310 In xOYnwq1vZ Bukser Grøn Flare Blomsteruld Silke Kelly Flerfarvet J 6 Crew Sz vw0xABqvCP