Women's Design Harajuku Rlw1199 Harem Pants Ben Bukser New SqFzSr
Dame Snowboard 2017 Jacket Bonfire Limmy Ny Medium Port qaxwE8Iq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jakke Hvid Uld Sport Multi Brun Kvinder 42 Pink Størrelse Lilla Missoni Farve n4zw8xZ

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZSmall Quilted Prana Quilted Small Coat Prana Parka Coat Quilted Prana Coat Parka Parka Small 5wRrwqFY har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Design Rlw1199 New Harem Ben Women's Harajuku Pants Bukser


Designers Til Jakke Motorcykel Luksus Soft Lambskin Læder W307 Ny Kvinder 7Pq61w5q
Coat Silke Lommer Krave Mohair Alpaca Clements Grey 14 Uk Blend Ribeiro New 0XwZZO
Int L Dolgear Læder Kvinder Jacket Biker qqPHwx Zip Trek Kvinder Jakke Fast Ii Fleece Columbia Full dE40Xqxcw