Black Ægte Pant Skinny Læderbukser Lammeskind Kvinder Stylish Ladies 025 74XZzW6n6
Valentino 6 Roma Boot Bukser Størrelse Ull Black Cut Kjole Zip Up rqrS4w

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Bukser Var Sælger Beskårne S Nil På Plumo Størrelse Broderede fBwavyqE

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZMarc Jacobs Us 6 Bukser Bomuld Sz SBrnS0q har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Kvinder Ægte Lammeskind Skinny Læderbukser Pant 025 Stylish Black Ladies


2l27548 108 Rayon Blå Kane Paisley Karen Las Trækstrømpebukser Print Palmas BO57WFx
Sort Bæltehætte Andrew Langt Nvt Marc ned Mw2ad438 Medaljong Parka Frakke x0RSFZ1nq
Cotton Vinter Parka Fur Kvinder Slank Collar Hot Thicken Frakke Jackets Hætte Ny x0EtHwt Parka Ladies Hooded Jacket Hood Læder Real Fur grade1 Lambskin Black Beyonce Twtfq8x