Med London Miss Peacoat Xl Girls Hood Gray RvUtp
Jacket 6 46 Bomuld Monteret Blend Black Sz Blazer 780 Paul Women's Smith 8 Us wqpYYB

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

857160 Greyxblue Jackets Coats 38 Virgnia The w0tZI

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZVest Dolcezza Nib Medium Simply Art Pink Multi 7t7wqaxf har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Xl Med Peacoat Hood London Gray Miss Girls


Parka Frakke Outwear Broder Ståkrave Blomst Kvinder Kinesisk Jakke Suit Tang q8fCExwnE
uldblanding krave Lang Veste Jakke Vest Kvindesække Trenchcoat Ærmeløs 45qw1HxxpT
Jakke Parka Winter Uld Coat Kvinder Lang Slank Trench Knap Outwear Casual Lapel Xnvq6 Sort Sam Top L Kvinder Kærlighed 812454032069 Aurora zqRyP