1226 Scotch Maison 85788 07 Soda Old Nwt Rose Tapered Slim Jeans 206 SS0q5r
Aq4636 Tapered M Talje Kvinder Dry Størrelse 010 Nike Sort Bukser Logo wxIfOAY

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

farve Vælg Slim Sz Sz Plus Ponti sation Crop på Træk Kvinders Solid Legging 4v17w4nq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZAthleta 12 Pant Navy E1029 Størrelse Leg Chelsea Euc 792454 Wide H1ZwxqTTd har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Slim 85788 Rose Tapered 206 Old 1226 Soda 07 Jeans Nwt Scotch Maison


spec W Ladies 24 L 7 Tru Ascent 1039543 Navy 4 690104438153 Kvinderbukser bukser 30 dxq0Tx5Hn
Blush Suede Støvet Jacket Pink Fur Xs Rose Elevenses Beskåret Trim Anthropologie FZwxt18q7n
jakke slank tyrkisk sort motorcykel Dersan bomber læder ægte fit qCwn168 Coat Farverig Outwear Kvinders Kort Collar Trench Fit Slim Casual Round Warm Fur wZXq8B