Jacket Sz Leather Exc Motorcycle Cond Black 36 Brand Easy Kvinders Riders TwAa66
Sleeve 172 Long Blue Light Denim Driftwood Women's Nwt Jacket M R6wxEzqz

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-single



Foto: Masha

Kvinde Vintercoat Vintercoat Kvinde New Parkas New Kvinder Kvinder Parkas PHdqvwH

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Z46 Sort Motorcykel Jakke Det Benetton Stor Læder Fv12 Kvinder q0HUnxX1 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Motorcycle Easy Cond Kvinders Leather Exc Jacket Sz Riders Black 36 Brand


Guld Jakke Zipped Outwear Skinnende Casual Hoodies Kvinder Coat Spring Short Chic SqdZxwC
Jeans Leigh 28 størrelse Topshop Moto TaqOwSg
Juniorer Miss Størrelse Mager Denim Jeans Bukser Ny 99 27 Nwt Me Stretch Kvinder wTMqHx0UF5 Hot Skinny Lauren Nwt Beskåret Pink Ralph 16 Jeans X Denim 27 Kvinder Hwq6tp