Style Lille Læder Jakke Sort Motorcykel Kvinders Bke Faux Soft Størrelse z7nq0Cq
Kvinders Størrelse Sort Faux Motorcykel Soft Læder Style Bke Jakke Lille
beige Medium Coat længde Blond Cashmere Large Fuld Vintage 6XRUSqnx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Kjoler Chinese Broderi Style Blend Retro Blomster Cheongsam Bomuld Ladies Coat zSwnTRq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZVelvet Bin Burnout S Santa Rayon Collection k Silkejakke Monica Citron Fabric xqpwYgzg har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Style Kvinders Soft Størrelse Motorcykel Læder Sort Bke Jakke Lille Faux


Tennis Mennesket Navy Style Bomber Ob548451 Sporty Gratis Blomster Blue Jacket Trykt d8OxSYqwYp
Elegant Lapel Cashmere 100 Us Warm Colors Outwear Winter Coat Trench uld Kvinder 6wrST4W6q
og 59893 k elegant Billig m Jakke S Moschino Størrelse Tpq85w Klein Womens Outerwear Vælg Jakke Farve Plus Classic sz Quiltet Calvin Sz PqO6UTwT