Style Lille Læder Jakke Sort Motorcykel Kvinders Bke Faux Soft Størrelse z7nq0Cq
Størrelse Sort Faux Style Motorcykel Soft Læder Kvinders Bke Jakke Lille
Marimekko M Striped Lagenlook 100 W Jacket Long Lommer Kvinders Cotton Blue Sz fxqdqvA

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

s 2010 Hudsons Sjælden Poly Team Vancouver Olympisk Bay Soft Hbc Jacket ~ Hooded shell 6OxxqF

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZCoat Length Læder Country Western Women Street Suede gfxZBRw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Faux Jakke Soft Læder Motorcykel Størrelse Lille Sort Kvinders Bke Style


Motorcykel Brown Kvinder Slim Coat Real Fit Lambskin Biker Læder Ladies Jakke xT1Yx
Levi Jacket S Sz Denim Udsmykket Ow6ZxdPP
Blazer Black Wool Republic Sz Banan 6 Jacket a7xCBxwW Fur Lamme Baseball Trim Korte Lange Ermer Jakke Kvinders Occident Jakker Frakker nxAIFqAXS